TopL TopM TopR
MiddleL
Shared Hosting
Domeinnamen
Domein + E-mail
VPS
Dedicated Hosting
Managed Hosting
Ons Netwerk

dedicated hosting

Dedicated hosting geeft u de vrijheid van een eigen server (maatwerk applicaties of een bepaalde software-stack) in combinatie met de brute rekenkracht van een fysieke server.

Het komt ook voor dat u niet wilt of kunt virtualiseren en daarom kiest voor dedicated server.

Bij een dedicated server heeft u alle vrijheid in hardware, van kleine zuinige processoren tot de kracht van brute Blade Servers. Niet alleen in processoren maar ook in Storage, randapparatuur en specifieke hardware wensen (denk bijv. ook aan licentie dongles) geeft een dedicated server u veel meer mogelijkheden dan een Virtuele Server.

U hoeft zich geen zorgen te maken om randapparatuur, stroomvoorziening, netwerk routering of koeling. Zelfs custom backups en uitwijk mogelijkheden worden in goed overleg afgesproken.

De grens met Managed Hosting ten opzichte van een dedicated server ligt bij het uitbesteden van beheer, bij een dedicated server doet u zelf het beheer en hierdoor bespaart u dus gelijk op de kosten. In veel gevallen is het echter voordeliger om bepaalde delen van het beheer uit te besteden. Dit heet dan Managed Hosting.

Informeer ons over uw wensen en behoeften en u krijgt vrijblijvend een offerte met een scherpe prijs, vergelijk deze gerust met onze concurrenten.

 

more info

MiddleR
BottomL BottomM BottomR