TopL TopM TopR
MiddleL
Overzicht
Netwerkbeheer
Werkplek- en Serverbeheer
Managed Services
Datacenter - Remote Hands
Virtualisatie
Storage (NAS/SAN)
Interactive Voice Reponse (IVR)
Disaster Recovery Services
Consulting
spacer
spacer
Storage

NAS (Network Attached Storage) en SAN (Storage Area Network) oplossing zorgen voor het veiligstellen van Data op een gecentraliseerde en beheerbare plek. We zien ze terugkomen in thuisnetwerken (externe netwerk harde schijven) tot in complexe datacenters waarbij ze ondersteuning bieden aan gevirtualiseerde servers, backup en repliceer processen en uitwijk scenario's.

Gigaweb is vanaf het eerste uur betrokken bij de diverse technieken en oplossingen. Vanaf het denken in mogelijkheden (inventarisatie en brain-storming fase) tot het troubleshooten terwijl het vuur aan de schenen staat.Dell Equallogic

Professionele oplossingen die worden ondersteund zijn:
Dell Equallogic
Open-E
OpenFiler

Daarnaast worden diverse SoHo (Small Office / Home Office) NAS oplossingen ondersteund van o.a.:
Synology
Open-E (SoHo versie, gratis!)
Klanten met bestaande apparatuur van de volgende merken worden ook ondersteund: Western Digital
Thecus
QNAP
Netgear

 

De drie professionele oplossingen op een rijtje:

Dell Equallogic
Als partner van Dell levert Gigaweb Dell Equallogic storage oplossingen. De hardware wordt geinstalleerd en geconfigureerd door Gigaweb evenals de inhoudelijke en voor elke situatie andere support behoefte. Het hardware service contract (in geval van defecte hardware) wordt direct bij Dell afgesloten.

Open-E
Sinds 2010 is Gigaweb partner van Open-E. Hierbij worden systemen in nauw overleg met de klant door Gigaweb samengesteld, in elkaar gezet en geleverd met Open-E sofware. De installatie, configuratie en support worden door Gigaweb verzorgt.
Open-E® is een toonaangevende leverancier van samengevoegde bestands- en block-level storage management software oplossingen. De Open-E Data Storage Software (DSS V7™) biedt ondersteuning voor Network Attached Storage (NAS), iSCSI, Active-Acitve Configuraties, InfiniBand en Fibre Channel SAN (Storage Area Network) functionaliteit in een enkel en eenvoudig te gebruiken storage applicatie. Open-E DSS biedt tevens (zonder extra kosten);

  • Automatische failover en failback voor hoge beschikbaarheid
  • Remote Mirroring voor herstel na een ramp
  • WORM (Write Once Read Many) ondersteuning voor digitale archivering
  • NDMP (Network Data Management Protocol) ondersteuning voor universele back-up

wat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens, meer fout-tolerantie en een betere beschikbaarheid van alle gegevens. Uiteindelijk levert dit een betere algemene prestatie en hogere waarde op voor uw bedrijf!

Meer informatie over Open-E vind u op de website: www.open-e.com.

Heeft u een Open-E platform en wilt u een jaarlijkse controle en update wilt gebruik maken van 24x7 technische support? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

OpenFiler
Deze systemen worden in nauw overleg met de klant door Gigaweb samengesteld en in elkaar gezet, afgeconfugureerd en desgewenst met service-contract geleverd. Op deze manier is het mogelijk om storage oplossingen van een enorme omvang en snelheid (bijv. door Solid State Disks (SSD) te gebruiken) tegen een uiterst scherpe prijs te bieden. Ook verzorgt Gigaweb de aansluiting op uw virtualisatie platform (bijv. XenServer) of kantoorautomatisering (o.a. shared drives en Active Directory). Klik op het diagram voor een grotere weergave.

spacer
spacer
MiddleR
BottomL BottomM BottomR