TopL TopM TopR
MiddleL
Bedrijfsinformatie
Adres & Route
Geschiedenis van Gigaweb
Missie, visie en strategie
Financiële resultaten
Partners
Succes verhalen
Aanvraag voor Reseller
Vacatures
Site_map
Links
Algemene Voorwaarden
CEO blog
Contact Formulier
spacer
spacer
Missie, visie en strategie

Missie | Visie | Strategie

Missie

Het is onze missie om betaalbare en zinvolle ICT oplossingen aan te kunnen bieden waarbij mensen, leefgewoonten en kwaliteit van leven er op vooruit gaan. Naast het bijdragen aan economie en voortuigang zal Gigaweb B.V. altijd centraal in de maatschappij staan waarbij natuur, energiebesparing en hulpverlening een grote rol spelen.

Visie

Doordat mensen zich geen zorgen over ICT hoeven te maken kunnen zij zich focussen op hun specialiteiten en voor meer en betere ontwikkeling en vooruitgang zorgen. Door een persoonlijke aanpak waarbij extra tijd en aandacht uitgaat naar de klant onderscheid Gigaweb B.V. zich van haar concurrenten. Instapmogelijkheden zijn voor iedereen beschikbaar en ook bij groei blijft Gigaweb de solution provider, of het nu gaat om standaard producten of maatwerk diensten. Met Gigaweb B.V. wilt u groeien!

Strategie

Rebranden van het merk Gigaweb B.V. waarbij de innovatie en betrouwbaarheid van zowel diensten als het bedrijf uitblinken.

Standaardiseren van Support diensten en het standaardiseren van volume producten waarbij maatwerk diensten en consultancy altijd optie blijven.

De ervaring, het niveau en de techniek van hosting producten en ons bedrijf is van dien aard dat uitbreiding van de klantenkring binnen de Europese Unie nieuwe mogelijkheden biedt.

Maximale persoonlijke betrokkenheid en inspanning om tot een optimaal resultaat en daarbij behorende omzet en winst te komen.

spacer
spacer
MiddleR
BottomL BottomM BottomR